Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Események

Cikkek

Kamu volt minden feljelentés a sümegi Newman főiskola ügyében

2017.11.01

Lejáratókampány volt az összes vádaskodás. Álprofesszor, kamuegyetem, diplomagyár, sikkasztás. Ezek voltak a szalagcímek hívószavai. Portálunkon többször is foglalkoztunk a témával, hogy Sümegen a Newman Központ az önkormányzattal összefogva közösségi főiskola alapításába kezdett 2 évvel ezelőtt. Az iskola megkapta az állami működési engedélyt, de mielőtt megkezdhette volna a tanévet, sikkasztás vádjával feljelentették őket, a feljelentésre való hivatkozással pedig a város szerződést bontott velük.

http://estiujsag.hu/belfold/kamu-volt-minden-feljelentes-a-sumegi-newman-foiskola-ugyeben

 

Rágalomnak bizonyultak a Newman Központ vezetői ellen felhozott vádak

2017.10.10

Hamisnak bizonyultak a sümegi Newman Központ vezetői ellen felhozott vádak!

    Az intézmény a megalapítása pillanatától intenzív támadásoknak volt kitéve, melyben különböző politikai szereplők lejárató szándékú sajtócikkek mögé bújva működtek közre a kezdeményezés ellehetetlenítésében. Az internetet elárasztották az iskolát nevetségessé tevő cikkek.    
A John Henry Newman Oktatási Központ 2015-ben Sümegen közösségi főiskolát alapított abból a célból, hogy hit és értelem egységében, katolikus keresztény világnézeten, igazságon és etikán nyugvó képzéseket nyújtson gazdasági tudományterületeken.     
Az intézmény rövid idő alatt 8 új tankönyvet adott ki, 27 nemzetközi konferencia-előadást tartott, nemzetközi hírű tudósokat nyert meg ügyének, több országos hírű rendezvényt bonyolított le, és nem utolsó sorban állami elismerést nyert, de a képzések mégsem indulhattak el.    
A képzési programot megakadályozni szándékozók sosem a Newman Központ tudományos munkáját illették szakmai kritikával, hanem a jól bevált bolsevik módszert követve mindig személyre támadtak. Mivel mindezek nem jártak eredménnyel, az iskolakezdés végső megakadályozására 2016 nyarán büntető feljelentést tettek a rendőrségen jelentős értékre elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények gyanújával.     
A közel másfél évig tartó nyomozást a rendőrség lezárta. "Mivel a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése és az eljárás folytatásától sem várható eredmény, az eljárást megszüntette."
 

SCHMIDT MÁRIA: A BALOLDAL SÍRÁSÓJA

2017.04.24

A Soros pénzzel kitömött médiumok arról ismerszenek meg, határon innen és túl, hogy a régi lenini taktikát követve mindig személyre támadnak. Sohasem az üggyel, az állításokkal, a felvetésekkel vitatkoznak, azok cáfolatával nem fárasztják sem magukat, sem a nagyérdeműt. Ők a személyeket félemlítik, és ha ez nem elég, semmisítik meg, ezért újságírói, aktivistái a karaktergyilkosságok specialistái.

 

Utolértük Amerikát!

2016.12.06

Donald Trump röviddel a megválasztása után megbeszélésre hívta az amerikai sajtó nagy hatalmú vezetőit, ahol ezt mondta: „Hazugokkal, csalókkal és becstelen médiaemberekkel ülök itt.”

 

 

Bevezetés a magyarságtudományba

2016.04.24

Newman Közpolitikai Akadémia

 

Kertész-Bakos Ferenc előadásai

 

KERESZTÉNY HÁZASSÁG- ÉS CSALÁD-ESZMÉNY A „GENDER-IDEOLÓGIÁVAL” SZEMBEN

2016.01.09

A Magyarországi Aquinói Szent Tamás Társaság 2016. évi közgyűlését március 5-én rendezi a Párbeszéd Házában. (1085 Budapest, Horánszky u. 21.)

 

A  konferencia a filozófia, a teológia, az erkölcsteológia, az antropológia, a pszichológia, a pedagógia, a nyelvészet és a történettudomány eszközeivel keresi a választ korunknak erre a kihívására.

 

A keresztény kultúra elpusztításáról

2015.09.27

November 14-én 17 órától

Kertész-Bakos Ferenc előadása a Vác-Deákvár plébánia meghívására.

Helyszín: Közösségi Ház (Vác, Bauer M. u. 18.)

 

 

Gabriele Kuby Magyarországon

2015.09.27

Október 2-án, pénteken 10 órától a John Henry Newman Intézet szervezésében etikai konferenciára kerül sor Sümegen a neves német szociológus, Gabriele Kuby részvételével.

 

A konferencia előadói és témái:

Gabriele Kuby – A nemek forradalma

Dr. Barsi Balázs OFM – Bibliai antropológia

Dr. Kertész-Bakos Ferenc – A Nyugat kulturális forradalma

 

A részvétel díjmentes, ülőhelyfoglalást interneten regisztrált hallgatóinknak tudunk biztosítani, a jelentkezés sorrendjében.

A programra Budapestről különjáratú buszok indulnak (a buszköltséget alapítványi támogatásból fedezzük, tehát az előzetes tájékoztatással szemben az utazás is díjmentes!)

Regisztráció: info@jovoegyetem.hu

További információk: jovoegyetem.hu

 

 

 

A hit kötelezettsége

2015.01.27

Meghívó Kertész-Bakos Ferenc előadására

2015 március 27-28. Imecsfalva - Sepsiszentgyörgy

 

Vallás és társadalom

2014.10.01

 Kertész-Bakos Ferenc felvidéki előadássorozata

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Következő »